Search

Vacancies at Prince Technologies

Operations Manager
 
Functieomschrijving

Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Operations Manager. In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces van hoogwaardige analyseapparatuur en de daarbij behorende kwaliteitsborging. Je werkt nauw samen met de General Manager en geeft indirect leiding aan de afdeling Productie en direct aan de afdelingen Kwaliteitsbeheer Productie en Kwaliteitsborging (QA).

Taken/verantwoordelijkheden:
Een ervaren people manager die kwaliteitsgericht werkt met een ondernemende instelling.

Wij bieden je

Wie zoeken wij?

Een ervaren people manager die kwaliteitsgericht werkt en een ondernemende instelling heeft.

Functie-eisen:
Een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld richting techniek of laboratoriumonderwijs. Je bent een sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig en hebt aantoonbare leidinggevende ervaring. Daarnaast ben je flexibel, nauwgezet en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.
Competenties: leiderschap, analytisch, initiatiefrijk/oplossingsgericht, besluitvaardig, stressbestendig, helicopterview.
Aantoonbare ervaring of affiniteit met:

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Bedrijfsprofiel

Prince Technologies is een onderdeel van Helena BioSciences Europe, een toonaangevende onderneming die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van klinisch-diagnostische producten. Binnen deze organisatie is Prince Technologies verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en nazorg van de laboratoriumapparatuur voor het moederbedrijf en ontwikkelt en produceert daarnaast voor OEM- klanten vloeistofanalyseapparatuur en worden er onder eigen naam producten vermarkt. Bij Prince Technologies werken ruim 40 medewerkers aan hoogwaardige technische producten. Voor meer informatie over onze organisatie en producten kun je onze websites bezoeken: helena-biosciences.com en Princetechnologies.com of contact met ons opnemen.
De bedrijfscultuur laat zich het beste kenmerken als informeel; waarin sfeer, professionaliteit en collegialiteit belangrijke elementen zijn.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar info@princetechnologies.com