Search

Vacancies at Prince Technologies

Mechanisch Constructeur
 
Functieomschrijving

In deze functie bent u, tezamen met de collega’s van de afdeling productontwikkeling, verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van bestaande, en ontwikkelen van nieuwe producten vanaf het opstellen van de ontwerpeisen tot aan het ondersteunen van de productieafdeling na het vrijgeven van het ontwerp. Er worden contacten onderhouden met het Engelse moederbedrijf, klanten, leveranciers en interne afdelingen.

Wij bieden:
·  een baan in een dynamische en complexe omgeving;
·  een functie met uitzicht op een vast dienstverband;
·  een marktconform salaris;
·  een informele en prettige werksfeer;
·  werken in een team van enthousiaste en gedreven collega’s;
·  een baan in een internationaal georiënteerd bedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid kenmerkend zijn;
·  de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Functie-eisen

Afgeronde HBO opleiding op het gebied van ontwerp/ontwikkeling van mechanische constructies (werktuigbouwkunde) of door ervaring verkregen kennis op HBO-niveau. Minimaal 5 jaar relevante ervaring als Mechanical Engineer / Constructeur. Als persoon heeft u goede communicatieve vaardigheden, een analytisch denkvermogen, bent u flexibel, creatief, inventief, nauwgezet en beheerst u de Engelse taal in woord en geschrift. U werkt graag in een multidisciplinair team, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Aantoonbare ervaring of affiniteit met:
· 3D CAD-programma’s (Autodesk Inventor is een pré);
· het ontwikkelen van fijnmechanische constructies en/of instrumenten voor kleine tot middelgrote series;
· kennis van moderne verspanende en niet-verspanende productiemethoden;
· werken in een mechatronische omgeving;
· werken volgens relevante ISO normen.

Bedrijfsprofiel

Prince Technologies is een onderdeel van Helena BioSciences Europe, een toonaangevende onderneming die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van klinisch diagnostische producten. Binnen deze organisatie is Prince Technologies verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en nazorg van de laboratorium apparatuur voor het moederbedrijf, ontwikkelt en produceert voor OEM klanten vloeistof analyse apparatuur en worden er onder eigen naam producten vermarkt. Bij Prince Technologies werken circa 40 medewerkers aan hoogwaardig technische producten. Voor meer informatie over onze organisatie en producten kunt u de websites bezoeken helena-biosciences.com en princetechnologies.com of contact met ons opnemen.
De bedrijfscultuur laat zich het beste kenmerken als informeel, waarin sfeer, professionaliteit en collegialiteit belangrijke elementen zijn.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.